Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!Απο τι προηλθε η πυρκαγια στην Πρτογαλια!!Φως στα αιτια δινουν οι μετεωρολογοι στην Πορτογαλια καθως δηλωνουν..
οτι η αιτια για τον πυρινο εφιαλτη ηταν οι κεραυνοι!!

Να τονισουμε οτι τις τελευταιες ημερες η Πορτοκαλια βιωνει πολυ υψηλες θερμοκρασιες 43-44 βαθμους οπου κυριολεκτικα ξερανε τα παντα..
Η πυρκαγια ξεσπασε το μεσημερι του Σαββατου οπου επεφταν δεκαδες κεραυνοι χωρις να πεσει σταγονα βροχης οπου αυτο ειχε σαν αποτελεσμα οπου επεφτε κεραυνος να δημιουργηθουν τεραστια μετωπα πυρκαγιας!!
«Οι ξηρές καταιγίδες εκδηλώνονται όταν υπάρχει πολύ ξηρή ατμόσφαιρα, με σχετική υγρασία κάτω του 50%, στο αποκαλούμενο »ξηρό οριακό στρώμα», δηλαδή το στρώμα της τροπόσφαιρας σε ύψος έως 1.500 μέτρα από το έδαφος. Υπό τέτοιες συνθήκες είναι πολύ πιθανό η βροχή που πέφτει από τα άνω στρώματα (πάνω από τα 1.500 μέτρα) να εξατμίζεται προτού φτάσει στο έδαφος!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!!➤➤Ερχεται στη μνημη μας τη τεραστια πυρκαγια που σημειωθηκε στην Θασο στις 10/09/2016 οπου ηταν μια ''ξερικη''καταιγιδα που αφησε πολλα μετωπα πυρκαγιας που κατεκαψε το νησι! 


Επιμελεια-Weather News