Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ο καιρος για την Ορεστιαδα!(7 ημερων)


Ασταθειες και μπουρινια περιμενουμε για τις επομενες ημερες στην Ορεστιαδα.Ενω συμφωνα και με τα τελευταια στοιχεια απο τις 11/5 ο καιρος θα αρχισει να βελτιωνεται σημαντικα σε καλοκαιρινες συνθηκες!



Πληρης ηλιοφανεια την Πεμπτη 4/5 με την θερμοκρασια στους 27 βαθμους.

Την Παρασκευη 5/5 τις πρωινες ωρες πιθανες τοπικες ομιχλες με αραιες νεφωσεις ενω απο τις προμεσημβρινες ωρες πληρη ηλιοφανεια.Προς το βραδυ βροχοπτωσεις.Θερμοκρασια στους 26

Το Σαββατο 6/5 βροχοπτωσεις καθ'ολη την διαρκεια της ημερας αλλα και διαστηματα με ηλιο.Σημαντικη βελτιωση απο αργα το απογευμα.Θερμοκρασια σε πτωση στους 22 με ενισχυμενο βοριαδακι.

Την Κυριακη 7/5 ηλιοφανεια με πυκνες νεφωσεις προς τις μεσημβρινες ωρες.Προς το απογευμα ο καιρος θα αρχισει να ανοιγει.Θερμοκρασια στους 23.Ενισχυμενες ριπες νοτια κυριως προς τις απογευματινες ωρες.

Την Δευτερα 8/5 ηλιοφανεια ενω προς τις μεσημβρινες ωρες τοπικες μπορες.Προς το βραδυ ο καιρος θα αρχισει να βελτιωνεται.Θερμοκρασια στους 25.

Την Τριτη 9/5 περιμενουμε φθινοπωρινο σκηνικο με πυκνες νεφωσεις.Ισχυρες βροχοπτωσεις κυριως απο τις προμεσημβρινες ωρες μεχρι και τις βραδινες με ισχυρο βοριαδακι.Θερμοκρασια σε σημαντικη πτωση στους 17.

Την Τεταρτη 10/5 ασθενεις ψιχαλες αλλα και ανοιγματα του καιρου.Θερμοκρασια στους 21.

Απο την Πεμπτη 11/5 ο καιρος θα αρχισει να βελτιωνεται σημαντικα με πληρη ηλιοφανεια και σημαντικη σταδιακη ανοδο.Θερμοκρασια 22.

Επιμελεια:Weather News