Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Βροχερη η ερχομενη εβδομαδα!Θυελλωδεις ανεμοι

Βροχερη η ερχομενη εβδομαδα!Θυελλωδεις ανεμοι


Βροχοπτωσεις στα δυτικα βορειοδυτικα κεντρικα και κεντροανατολικα τμηματα τις επομενες ωρες μεχρι και τις πρωινες ωρες της Κυριακης.Απο τις προμεσημβρινες ωρες γρηγορη βελτιωση.

Την Δευτερα σημαντικη επιδεινωση στα κεντρικα τα βορεια και ανατολικα τμηματα.Στα δυτικα και ανατολικα τμηματα θα συνοδευονται τα φαινομενα και απο ηλεκτρικες εκκενωσεις.Εκτος φαινομενων οι Κυκλαδες και η Κρητη.

Την Τριτη τα φαινομενα θα συνεχιστουν στα κεντρικα τα βορεια και ανατολικα τμηματα ενω απο τις μεσημβρινες ωρες τα φαινομενα θα γινουν ισχυρα στα βορειοδυτικα τμηματα.Εκτος φαινομενων οι Κυκλαδες και η Κρητη.

Την Τεταρτη πιο ασθενη φαινομενα περιμενουμε στα δυτικα τα βορεια και ανατολικα τμηματα ενω απο το απογευμα εντονα φαινομενα στα δυτικα-βορειοδυτικα τμηματα.Εκτος φαινομενων οι Κυκλαδες και η Κρητη.

Την Πεμπτη βροχοπτωσεις στα δυτικα τα βορεια και ανατολικα τμηματα με γρηγορη βελτιωση απο το μεσημερι.Εκτος φαινομενων οι Κυκλαδες και η Κρητη.

Την Παρασκευη και το Σαββατο χωρις φαινομενα 
Ενω την Κυριακη ασθενη φαινομενα στη ΜακεδονιαΕκτος φαινομενων οι Κυκλαδες και η Κρητη.

Ισχυρες ριπες ανεμου
Απο την ερχομενη εβδομαδα περιμενουμε μεγαλες ριπες ανεμου οπου την Τεταρτη και την Πεμπτη οι νοτιοι ανεμοι θα ειναι πολυ ισχυροι 7-8 και τοπικα 9 μποφορ στο συνολο της Χωρας.Ενω την Παρασκευη-Κυριακη εξασθενουν σημαντικα.

Συνολικος χαρτης βροχοπτωσης μεχρι και τα τελη της ερχομενης εβδομαδας