Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Προσοχη!Ο Κυκλωνας Ζορμπας θα περασει απο τον Εβρο!Εντονα φαινομενα!


Ο καιρος για την Ορεστιαδα αλλαζει απο αυριο!Προσοχη ο Μεσογειακος κυκλωνας ''Ζορμπας μας φερνει βροχες θυελλωδεις ανεμους και πιθανα πλημμυρικα φαινομενα!


Πιο αναλυτικα:
⟹Το Σαββατο 29/09 θα κυλησει με βροχες ασθενεις κατα βαση ενω απο το απογευμα και μετα θα ενταθουν.Οι ανεμοι Β-ΒΔ 3-4 μποφορ και απο το απογευμα ενισχυονται στα 5-6 μποφορ.Η θερμοκρασια θα κυμανθει στους 15-19 βαθμους.

⟹Την Κυριακη 30/09 ισχυρες καταιγιδες με το περασμα του Μεσογειακου κυκλωνα ανατολικα μας καθόλη την διαρκεια της ημερας!αναμενονται μεγαλα ποσοστα υετου!Προσοχη!➤Ισως δημιουργηθουν πλημμυρικα φαινομενα!Οι ανεμοι Β θυελλωδεις 7-8 και τοπικα ισως αγγιξουν και τα 9 μποφορ!
Η θερμοκρασια θα κυμανθει στους 14-16 βαθμους.

⟹Την Δευτερα 1/10 οι ισχυρες καταιγιδες ενισχυονται μεχρι και τις προμεσημβρινες-μεσημβρινες ωρες.Προσοχη αναμενονται πολυ μεγαλα ποσοστα υετου.➤Ισως δημιουργηθουν πλημμυρικα φαινομενα!Οι ανεμοι Β θυελλωδεις 8-9 ισως αγγιξουν ακομη και τα 10 μποφορ.Απο το απογευμα εξασθενουν και γυρνουν νοτιαδες 2-3 μποφορ.Η θερμοκρασια θα κυμανθει στους 13-21 βαθμους.

⟹Τελος για την Τριτη 2/10 σημαντικη βελτιωση με ηλιοφανεια και σταδιακη ανοδος της θερμοκρασιας στους 25 βαθμους και ανεμους ασθενεις.