Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του βορείου Έβρου


Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, καθώς και η κίνηση βαρέων οχημάτων στο οδικό δίκτυο Ορμενίου - Αλεξανδρούπολης.


Με Απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδας Πασχάλη Συριτούδη απαγορεύεται, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (συνεχείς και έντονες χιονοπτώσεις - χιονοθύελλα) και ολισθηρότητας του οδοστρώματος η κίνηση όλων των οχημάτων στο Επαρχιακό Οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, καθώς και η έξοδος όλων των οχημάτων από το Συνοριακό Σημείο Κυπρίνου.

Απαγορεύεται επίσης η κίνηση των βαρέων οχημάτων στο Εθνικό Οδικό δίκτυο Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης, από την έκδοση της Απόφασης (10-1-2017 και ώρα 20:00) και για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι παραπάνω δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθόσον υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. 

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις, να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας.


Πηγη