Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Βροχοπτωσεις μεχρι την Τριτη!Απο Τεταρτη προσκαιρη ανοδος της θερμοκρασιας!


Για την Δευτερα προβλεπονται βροχοπτωσεις..
σε ανατολικη Θρακη, βορειο κεντρικο Αιγαιο, νοτια Θεσσαλια, κεντρικη-δυτικη Στερεα, βορεια Πελ/νησος οι οποιες θα κινηθουν γρηγορα ανατολικα και θα περιοριστουν απο τις προμεσημβρινες ωρες στο ανατολικο Αιγαιο, κεντρικη Στερεα και βορεια Πελ/νησο. 

Πυκνες νεφωσεις στα ηπειρωτικα και νησιωτικα τμηματα οπου απο τις προμεσημβρινες ωρες ο καιρος θα παρουσιασει σημαντικη βελτιωση με ηλιοφανεια. Στα κεντρικα και ανατολικα τμηματα της Χωρας οι νεφωσεις θα παραμεινουν

Την Τριτη καποιες ασθενεις κατα βαση βροχοπτωσεις σε κεντροανατολικο Αιγαιο, δυτικη-νοτια Πελ/νησο οι οποιες απο τις απογευματινες ωρες θα αρχισουν να εξασθενουν.

Την Τεταρτη κυριο χαρακτηριστικό θα ειναι η σημαντικη ανοδος της θερμοκρασιας, η οποια την Πεμπτη και την Παρασκευη θα φτασει ακομη και τους 18 με 19 βαθμους!

Απο το Σαββατο σημαντικη πτωση της θερμοκρασιας απο τα βορεια λογω ελευσης ψυχρων αεριων μαζων απο τα Βαλκανια με την θερμοκρασια την Κυριακη σε μονοψηφιες τιμες σε κεντρικα και βορεια τμηματα της Χωρας!

Εκ νεου επιδεινωση απο την ερχομενη Παρασκευη!


Επιμελεια:Weather News