Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Ερχεται σημαντικη Μεταβολη του καιρου με ισχυρες καταιγιδες και χιονοπτωσεις!Ποια τμηματα επηρεαζονται!


Ο καιρος θα παρουσιασει σημαντικη μεταβολη..
απο την ερχομενη Τεταρτη 10/01 με ισχυρες καταιγιδες σημαντικες χιονοπτωσεις και θυελλωδεις ανεμους!

Βαρομετρικο Χαμηλο ερχομενο απο τα δυτικα μας θα ανατροφοδοτηθει στη Μεσογειο και θα αρχισει να μας επηρεαζει απο την Τεταρτη 10/01 αρχικα στα δυτικα και νοτια τμηματα της Χωρας μας!Την Πεμπτη επηρεαζονται και τα υπολοιπα ηπειρωτικα και νησιωτικα τμηματα.

Χιονοπτωσεις με τα σημερινα στοιχεια θα εκδηλωνονται στα ορεινα της κεντρικης-δυτικης Μακεδονιας και της Ηπειρου
Οι ανεμοι στα πελαγοι νοτιοι θυελλωδεις 7-8 μποφορ.

Η θερμοκρασια την Τεταρτη και την Πεμπτη σε μονοψηφιες γενικα τιμες στην κεντρικη και βορεια Χωρα 

Απο την Παρασκευη 12/01  μεχρι και την Κυριακη 14/01 θα μας επηρεασει ενα νεο χαμηλο πιο ισχυρο φερνοντας ισχυρα φαινομενα στα κεντρικα και νοτια τμηματα της Χωρας μας!

Χιονοπτωσεις με τα σημερινα στοιχεια θα εκδηλωνονται στα βορειοανατολικα πανω απο τα 200μ, στα βορεια πανω απο τα 450μ, στα βορειοδυτικα πανω απο τα 1000μ και σταδιακα πανω απο τα 850μ, στα κεντρικα πανω απο τα 1500μ και σταδιακα πανω απο τα 500μ και νοτια πανω απο τα 1500μ και σταδιακα πανω απο τα 900μ

Οι ανεμοι την Παρασκευη και το Σαββατο κυριως στα πελαγη βορειοι θυελλωδεις 7-8 μποφορ στην βορεια Χωρα και νοτιοι στα κεντρικα και νοτια τμηματα με την ιδια ενταση.
Ενω την Κυριακη βοριαδες θυελλωδεις 7-8 μποφορ στα πελαγη.

Η θερμοκρασια απο την Παρασκευη σε σημαντικη πτωση σε ολη τη Χωρα με ισχυρο παγετο στα κεντρικα και βορεια τμηματα της Χωρας!Ισως σημειωθει και ολικος παγετος καθως σε ορισμενες περιοχες ο Υδραργυρος δεν αναμενεται να ανεβει πανω απο τους 0 βαθμους!


Για οτι νεοτερο και οποιεσδηποτε αλλαγες θα ενημερωθειτε αμεσσα με αναρτηση μας!